Monday, Oct 2, 2023
HomePosts Tagged "пластична операција"

Актерката Мег Рајан по долги години на криење од јавноста конечно се појави на доделувањето на наградите „Тони“ но, нејзиното лице речиси упрапостено од пластичните операции беше главен мотив за злобни коментари на интернет троловите кои ја споредуваа со Џокерот. Тоа доведе до жестоки „контри“

Read More