Monday, Aug 2, 2021
HomePosts Tagged "перверзни"

Уште еден интересен социјален експеримент. Никој не сака да се преправа дека чита книги кој ќе направат да изгледа како да е луд или перверзен. Никој освен комичарот Скот Роговски кој одбрал тоа да го направи во њујоршкото метро. На место полно со патници, храбриот комичар

Read More