Saturday, Jun 3, 2023
HomePosts Tagged "перница"

Во автобус со швајцарски регистарски таблички, српската полиција на граничниот премин Харгош, заплени 519 грама опојни дроги сокриени во перница. Автобусот патувал на релација Прешево-Келн. Купишта од зелени и бели таблети уредно спаковани во два пакети. Пакетите биле скриени во перница несомнително сместена во просторот за

Read More