Sunday, Jun 4, 2023
HomePosts Tagged "патенти"

Кинескиот стартап Xiaomi постигна екстра поволен договор со Microsoft од кого доби лиценца за над 1000 патенти што целосно им го отвара патот за влез на американскиот пазар без стравувања дека ќе добијат милионска тужба од Apple или друг бренд. Исто така Xiaomi се обврза да

Read More