Sunday, Jun 4, 2023
HomePosts Tagged "паднати"

Силен ветер и дожд во скопската населба Автокоманда, ги бутна дрвјата покрај улицата и нанесе материјална штета на неколку возила. Сообраќајот е блокиран на улицата Габреш, а отежнат на околните улици.

Read More