Sunday, Sep 26, 2021
HomePosts Tagged "паднат"

Египетската војска ги објави првите фотографии од урнатините на срушениот египетски авион. Тие на своите Фејсбук страници ги испратија поединечно сликите каде што можете да ги видите личните работи на исчезнатите патници. Сеуште се пребарува црната кутија. Француската агенција за безбедност на воздушната пловидба денеска соопшти

Read More

Технички проблеми, паднат систем и нелогични прашања го одбележаа стартот на екстерното тестирање на матурнатите. Во дел од училиштата, тестирањето не почна навреме, а учениците чекале повеќе од час и половина за да се покрене системот. Од Државниот испитен центар (ДИЦ) и Министерството за образование

Read More

Вчера во попладневните часови, Куманово беше зафатено од силното невреме кое ги опустоши улиците, посебно оние во централното подрачје на градот. Освен преполните улици со вода, хаос настанал кога врз еден автомобил паркиран спроти ООУ ”Браќа Миладиновци”, се срушил лимен кров од соседната зграда. https://youtu.be/hNL11_S2WPI Фото: Кумановски муабети

Read More