Sunday, Sep 26, 2021
HomePosts Tagged "откази"

По Нова откази и во велешката телевизија К1. Седуммина вработени од крајот на месецов остануваат на улица, а откази се спремаат за уште неколку вработени, велат за А1он вработени од телевизијата. ТВ К1 е всушност кавадаречката КТВ 41 која пред повеќе од една година се ребрендираше

Read More

ХРТ подели 16 отказни решенија за фалсификувани дипломи. Стручната служба на Хрватската радио-телевизија, при проверка на документите за стручната подготовка на вработените, досега пронашле 16 лажни документи - четири факултетски дипломи и дванаесет средношколски сведителства, по што сопствениците на тие документи добиле отказни решенија. Како што

Read More