Sunday, Aug 1, 2021
HomePosts Tagged "освојува"

Иако пазарот за паметни часовници и натаму не е на предвиденото ниво, американскиот гигант Apple ја превзеде диригентската палка. Тим Кук неодамна испрати јасна порака дека продажбата на Apple Watch 2 се зголемила двојно оваа година, а многумина сметаа дека првиот човек на компанијата од Купертино

Read More

КАМ маркет ќе го освојува регионалниот пазар. Годинава и следните години КАМ ќе отвори неколку маркети во Бугарија, прво во Софија, а потоа и во Пловдив. Бугарските медиуми пишуваат на големо за плановите на компанијата, а според бугарскиот портал Регал, компанијата планира освојување и на

Read More