Monday, Jun 24, 2024
HomePosts Tagged "организатори"

По долгото чекање се огласи Основното јавно обвинителство кое бара притвор за едно лице и мерки за претпазливост за две лица од извештајот кој МВР го достави до нив. ОЈО не открива дали ова се однесува на дел од идентификуваните пратеници кои ги отворија вратите

Read More

МВР испратило писмо до ОЈО со кое го повикува што побргу да ги повикаат на сослушување и да им одредат мерки за обезбедување на организаторите на протестите. Алсат-М од свои извори дознава дека станува збор за четири лица, со иницијали Б.Д, Б.И, Д.Х. и И.Д. Од

Read More