Sunday, Aug 1, 2021
HomePosts Tagged "Олуја"

Српското знаме беше запалено денеска во Хрватска, каде се славеше воената акција „Бура“ во која од таа земја беа протерани повеќе од 250.000 Срби. Откако припадниците на Деветата воена HOS утринава пред очите на полицијата го величеа злосторничиот усташки режим во попладневните часови продолжија со

Read More