Wednesday, Aug 4, 2021
HomePosts Tagged "одговори"

И по точно две години прашањата што се наметнаа уште додека Диво Насеље во Куманово сè уште мирисаше на барут и на чад од дводневната борба помеѓу специјалните полициски сили и вооружената група, остануваат неодговорени. Одговори на клучните дилеми нема ниту по една и

Read More

Водителката Јелена Спенџарска од утринската контактна емисија на Канал 5 беше суспендирана откако на гледач во емисијата му рече веќе да не се јавува и да шири негативна енергија. Таа во статус на Фејбук објави долг текст во кој ја кажува својата страна на приказната,

Read More

Премиерот Никола Груевски денес сведочеше пред Анкетната комисија за скандалот со прислушкување која беше затворена за јавноста. Според Груевски тој побарал затворена седница за да не им дозволи на опозициските пратеници да продолжат да шират омраза и да создаваат конфликти за јавноста, додека пак на

Read More