Wednesday, Mar 29, 2023
HomePosts Tagged "одбиени"

Скопскиот Кривичен суд ги одби предлозите на СЈО за определување мерки за претпазливост за три лица опфатени со предметот „Тврдина“. – Судија на претходна постапка при Основниот суд Скопје 1 – Скопје постапувајќи по предлог на Обвинителството за гонење кривични дела поврзани и кои произлегуваат од

Read More