Monday, Oct 2, 2023
HomePosts Tagged "очила"

Тим Кук при денешната посета на Индија се сретна со премиерот Наренда Моди и голем број на високи функционери и бизнисмени за да разговара за присуството на Индија во оваа земја во развој. Првите детали велат дека претстојниот Apple VR ќе се произведува токму во

Read More

Очила за сонце. Излегуваат во привиот момент кога ќе се појави сонцето, половина заштита, половина мода. Но, кога треба да ги носиме и како до перфектните очила за моменталните услови? Дали некој воопшто застанува да размисли за науката позади нив? Црни/Сиви, Ви нудат најголема заштита од интензивна

Read More