Thursday, Jun 24, 2021
HomePosts Tagged "НПС"

Независниот полицискиот синдикат побара директорот на Бирото за јавна безбедност, Митко Чавков, да одговара, а министерот за внатрешни работи, Агим Нухиу да сведочи зошто го оставил да го води Оперативниот штаб на 27 април, што доведе до потфрлање на интервенцијата на полицијата при упадот на

Read More