Thursday, Jun 24, 2021
HomePosts Tagged "нова верзија"

Големиот хит на групата „The Black Eyed Peas“, „Where Is the Love“ објавен во 2013, а 13 години подоцна добива нова верзија, за жал, поради тажни причини- борбата против вооруженото насилство. Пристигна и спот во кој учествуваат голем број на светски познати лица. Во новиот

Read More

Популарната серија „Game of thrones“ може да добие продолжение во нова верзија снимено според мотивите од претходната, истакната директорот на програмата HBO Кејси Блојс, додавајќи дека таа би можела да излезе во 2018 година. Блојс исто така ја потврди информацијата дека оваа популарна серија ќе

Read More