Sunday, Sep 26, 2021
HomePosts Tagged "нова опција"

Популарната платформа за фотографии наскоро ќе биде побогата за уште една функција „Press to zoom“. До сега оваа социјална мрежа немаше опција за зголемување на фотографиите, така да се работи за добра вест за љубителите на оваа апликација. Новата опција се користи на тој начин

Read More

Голем број на луѓе ја користат апликацијата „Вибер“ на своите паметни телефони, но многу мал број на лица знаат дека таа популарна апликација за размена на пораки и комуникација доби нова, корисна опција. Имено, со ажурирање на „Вибер“ се добива опција за криење на разговорот.

Read More