Wednesday, Jun 19, 2024
HomePosts Tagged "„Nihiwatu Resort“"

Овогодинешните награди за најдоброто од туризмот „Травел“, го поставија луксузното островско одморалиште „Nihiwatu Resort“, лоциран на островот Самба во Индонезија, како најдобар хотел во светот за 2016 година. Ова прекрасно место располага со 32 вили, од еднособни чија цена е 650 долари за вечер, до вила

Read More