Friday, May 24, 2024
HomePosts Tagged "Niantec"

Откако се појави „Покемонското лудило“, се појавија повеќе корисници што ги бараат чудните суштества низ улиците, отколку што имаше активни корисници на WhatsApp, Instagram и Snapchat. Анализата на компанијата Axiom Capital Management утврдува дека Pokemon GO доживува континуиран пад на популарноста на глобално ниво. Без оглед

Read More

Niantec повторно разочара голем број на фанови со тоа што им ги одзема легендарните покемони на гејмерите кои се потрудиле да ги уловат и прикажуваа видеа на YouTube за да докажуваат дека навистина успеале. Niantec се оправда дека станува збор или за измама или за хакирање

Read More

Niantec во официјалната верзија на Pokemon Go исклучи неколку клучни апликации за гејмерите како Nearby опцијата која ви прикажуваше дали во близина има „див“ покемон, а за уште повеќе да ги изнервира гејмерите ги исклучи и надворешните апликации за пронаоѓање покемони од заедницата. Pokevision е една

Read More

Pokemon Go е игра што досега ги сруши сите рекорди со огомен број на активни корисници, која за брзо време успеа да стекне мега-популарност. Сигурни сме дека сите ги „скокотка“ прашањето по колку пари заработува компанијата од „зависноста на корисниците“. Компанијата заработува по 10 милиони долари

Read More