Monday, Aug 2, 2021
HomePosts Tagged "наслови"

Уште еден интересен социјален експеримент. Никој не сака да се преправа дека чита книги кој ќе направат да изгледа како да е луд или перверзен. Никој освен комичарот Скот Роговски кој одбрал тоа да го направи во њујоршкото метро. На место полно со патници, храбриот комичар

Read More

Изгледа дека и Грците се соочија со префиксот Поранешна. Словенечкиот дневен весник Финанце својата подолга анализа насловена „Збогум, Грција?" ја илустрираше со зборовите „ФЕРОГ­ Поранешна Европска Република Грција" (Former European Republic of Greece) напишани на позадина со грчкото знаме. Илустрацијата е објавена и на насловната

Read More