Tuesday, Jun 15, 2021
HomePosts Tagged "напушта"

Facebook ќе престане со поддршка за својата апликација за BlackBerry после 31 август. Комапнијата вели дека сепак не е се изгубено и дека корисниците ќе може да пристапат на Facebook преку веб прелистувачите. „Дадовме се од себе за да ги промениме работите со Facebook, но овој

Read More

Иво Ивановски, министерот за администрација и информатика, ја напушта функцијата во Владата за да биде извршен директор на М-тел Бугарија. Ивановски за сега официјално само го најави неговото заминување од кабинетот на Груевски, а веста за неговото преминување во меѓународната приватна компанија М-тел е неофицијална.

Read More