Sunday, Sep 26, 2021
HomePosts Tagged "најстар истетовиран човек"

Стогодишниот Британец Џек Рејнолдс, запишан е во Гинисовата книга на рекорди како најстара личност на светот која за прв пат се истетовирала. Рејнолдс на својот роденден на 6 април, се одлучил да направи тетоважа на десното рамо: „Џеко 1912/06/04“, а таа го означува неговиот прекар

Read More