Sunday, Aug 1, 2021
HomePosts Tagged "најлоши"

Британците се изјаснија на анкета за карактеристиките кои најмалку им се допаѓаат кај себе. Речиси половина од испитаниците изјавиле дека не им се допаѓа стереотипната слика дека Британците се „пијаници“. По алкохолот, следи постојаното жалење, како и мрзата и лошите навики. Карактеристика која Британите најмногу

Read More

Според Светска Банка квалитетот на патиштата во Македонија, во споредба со соседните земји, постојано се влошува. Ако некогаш бевме лидер во регионот според квалитетот на патиштата, сега сме на самото дно, изјави на денешната прес-конференција Благој Бочварски, член на ИО и претседател на Комисија за

Read More

Овен 1. Вашето мото треба да биде – Веднаш, сега, веднаш! Вие сте ненадејни и нетрпеливи. 2. Ако не е идејата на Овнот, Овнот не се заморува со неа. 3. Може да бидете исклучително незрели. Бик 1. Вие сте посесивни и материјалисти, па не знаете да споделувате. 2. Болно сте тврдоглави. 3.

Read More