Friday, May 20, 2022
HomePosts Tagged "најдобри"

Општина Центар и годинава продолжува со грижата и ги наградува талентираните ученици од основните општински училишта. Ова е веќе трета година по ред како ќе бидат доделени стипендии за учениците кои покажале континуиран успех во текот на школувањето од 6-то одделение. Услови за доделување стипендија се следните:

Read More

Сајтот HackerRank неделава објави анализа која покажува во кои земји се кријат најдобрите програмери на светот. Врз основа на постигнатите резултати, најдобро пласирана е Кина, потоа следат Русија, Полска, Швајцарија, Унгарија и Јапонија. На последните четири места се Тајван, Франција, Чешка и Италија. И додека САД

Read More

Припадниците на овие хороскопски знаци не се плашат од ништо и ја сакаат и ја штитат саканата личност. Овен Со овните владее Марс, планетата на акција и храброст, така што Овните незнаат што е страв. Секој ризик претставува предизвик за нив додека опасните ситуации во кои ќе

Read More

Ако се во врска со некој од овие хороскопски знаци, тогаш навистина имате среќа, ова се најдобрите љубовници во хороскопот. Проверете дали сте и вие меѓу нив? Овен Овните имаат неверојатна енергија со која што освојуваат, но се премногу нетрпеливи и понекогаш себични во водењето љубов. Од

Read More

Во јавноста често се говори дека недоволно ги цениме македонските производи и попрви би купиле од некој странски бренд, но квалитетот и добрата понуда секогаш излегува на површина. Во анкетата која ја спроведе fakulteti.mk беше поставено прашањето токму кои се омилените македонски производи на младите

Read More