Sunday, Aug 1, 2021
HomePosts Tagged "музички канал"

Популарниот музички канал MTV денес слави 35 години емитување на програма, а првото емитувано видео е „Video Killed the Radio Star“ од „The Buggles“. Со години MTV беше предводник на алтернативната сцена, секогаш оставајќи простор за новите музички жанрови и изведувачите кои беа омилени на

Read More