Tuesday, Sep 28, 2021
HomePosts Tagged "мускули"

Се повеќе внимание во модерниот тренинг се посветува на т.н. core training, што навистина го сметам за логично, силата секогаш доаѓа од внатре, атлетската моќ потекува од мускулното јадро на нашето тело,овој пат ќе се обидам да пишувам за интеракцијата помеѓу карличниот појас од едната

Read More

Доколку редовно вежбате сигурно имате некоја омилена рутина или некој спорт кој го практикувате за да се испотите. Иако навидум тоа е супер, посебно бидејќи сте се пронашле во некоја идеализирана состојба за здрав начин на живот во продолжение прочитајте неколку причини поради кои е

Read More