Tuesday, Oct 3, 2023
HomePosts Tagged "МТЦП"

Министерството за труд и социјална политика (МТСП) денеска изврши вонреден инспекциски надзор и увид во објект на ул. 173 бр.8 во Скопје, врз основа на сознанијата за постоење нелегална установа со назив „Блета“, која згрижувала деца од предучилишна возраст и вршела воспитание од верски карактер. При

Read More