Wednesday, Nov 29, 2023
HomePosts Tagged "мобилен"

нералниот секретар на Владата Драги Рашковски му скратил на поранешниот вицепремиер Владимир Пешевски од апанажата за јуни, јули и август вкупно 20.148 денари, за колку што го пречекорил лимитот на службениот мобилен телефон во мај и во април, пред да ја напушти функцијата, објави СДК. Истото

Read More

По долги и исцрпни преговори кои траат десетина години Европскиот парламент поднесе предлог за укинување на цените во роаминг ширум земјите на Европската Унија, а последната одлука треба да ја донесе и Европскиот совет каде членуваат шефови на влади и министри. Со овој последен чекор се

Read More

Независниот пратеник од коалицијата на СДСМ, Павле Богоевски денеска на Конститутивната седница на Собранието рече дека, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски за месец март потрошил 184.000 денари за роаминг од неговиот службен мобилен телефон, пишува „Мета“ Богоевски рече дека иако Груевски, повеќе од една година не

Read More

YouTube ја поедноставува процедурата за емитување на видеа во живо директно преку камерата на вашиот смартфон со тоа што нема да ви бидат потребни премногу ресурси како кај десктоп апликацијата. На овој начин YouTube фаќа сериозен чекор со конкуренти како Periscope, Meerkat и останатите сервиси кои

Read More