Wednesday, Dec 8, 2021
HomePosts Tagged "МО"

Министерката за одбрана Радмила Шекеринска не планира да ги бара транскриптите од интервјуто за британската новинска агенција „Блумберг“, соопштија за „Мета“ од Министерството од одбрана. „Министерката за одбрана нема намера да се меша во работата ниту на домашните, ниту на странските медиуми и оттаму воопшто не

Read More

Министерството за одбрана ги исплати средствата за обесштетување на вработените во Министерството и Армијата кои беа погодени во минатогодишните големи поплави во Скопје и околината. На барање на оштетените вработени во МО и АРМ биле направени решенија за исплата на овие побарувања уште во септември 2016

Read More