Saturday, Mar 25, 2023
HomePosts Tagged "Мис Еуро"

Иако Исланд, најголемото изненадување на овогодинешното европско првенство во фудбал ЕУРО 2016, го напушти натпреварувањето по поразот од Франција, оваа држава, која на многумина им стана фаворит, сепак се избори за една титула. Арна Ир Јонсдотир има 21 година и на Исланд и ја донесе титулата

Read More