Tuesday, Jun 15, 2021
HomePosts Tagged "МИГ 21"

Редовен цивилен лет го исплаши НАТО. Два борбени авиони на Хрватското воено воздухопловство и противвоздушна одбрана МИГ 21 по команда на НАТО пресретнале цивилен авион кој влегол во хрватскиот воздушен простор. Станува збор за патнички авион кој летал од Франкфурт и не се јавувал на

Read More