Wednesday, Jun 19, 2024
HomePosts Tagged "мезе"

Едноставен и вкусен оброк кој нема да ви одземе премногу време, а максимално ќе уживате во него. Можете да го искомбинирате со ладно пиво. Потребни состојки: * 2 поголеми кромиди * 3-4 парчиња моцарела (или омилениот кашкавал) * 2 чаши брашно * 5 јајца * 2 чаши лебни трошки * масло за

Read More