Friday, May 20, 2022
HomePosts Tagged "мејл адреси"

Сервисот Dropbox се соочува со мега безбедносен пропуст откако протекле информации за 68 милиони корисници со нивните профили и лозинки кои може да бидат продадени на црниот пазар и да бидат злоупотребени. Затоа Dropbox посочува итно да ја смените вашата лозинка. Според безбедносниот експерт Трој Хант

Read More