Sunday, Aug 1, 2021
HomePosts Tagged "меѓуетнички односи"

Градоначалникот на Куманово, Зоран Дамјановски го осуди однесувањето на луѓето кои го тргнале државното знаме од јарболот во центарот на градот и и на негово место поставиле знаме на туѓа држава. Тој смета дека се работи за изолиран инцидент, кој нема да влијае врз меѓуетничките

Read More