Sunday, Aug 1, 2021
HomePosts Tagged "медиумска криза"

Вработените во телевизијата Алфа денеска биле информирани од страна на раководството дека компанијата нема пари да им ги исплати заостанатите плати за јануари и февруари, а им било најавено и дека нема да земат плата ниту за март, дознава НОВА. Во изминатата една година вработените во

Read More