Sunday, Sep 26, 2021
HomePosts Tagged "Material Design"

Google ја лансираше најновата верзија на Clock апликацијата која е обновена со Material дизајнот и е достапна за превземање директно од Play Store за да не чекате надградба со Android 5.x Lollipop. Новиот часовник на Google има одличен изглед, убаво дизајнирани анимации и транзиции од различните

Read More