Tuesday, Oct 3, 2023
HomePosts Tagged "lyrebird"

„Lyrebird“ од фамилијата „Menuridae“ е една од најдобрите имитатори на „човечки“ звуци. Погледнете како имитира камера, аларм од кола па и многу повеќе. Мислевте дека папагалите се најдобри? Погледнете ја оваа птица!

Read More