Wednesday, Nov 29, 2023
HomePosts Tagged "љубов"

Фановите на хрватскиот алтернативен бенд вечевра ќе ужувааат во долгоочекуваниот концерт. Елементал ги започна своите клупски настани во Скопје пред десетина години, но никогаш не направиле голем концерт. Клубовите во кои досега настапуваше Елементал беа преполни и секогаш се бараше место повеќе. Вечерва не очекува

Read More

Иако се вели дека „вистинската љубов не знае за години“, научници од Универзитетот Емори во Атланта докажале дека сепак постои идеална разлика во годините која до некаде гарантира квалитетен и добар однос. Во истражувањето во кое учествувале три илјади луѓе научниците се обиделе да дознаат во

Read More

Согласно со јапонските верувања, вашата крвна група влијае врз вашиот љубовен живот! Група А Луѓето со крвна група А се вредни, сериозни, сензитивни, трпеливи и воздржани. Тие се добри љубовни партнери на кои можете да се потпрете. Секогаш ќе ви вратат одговор на вашата СМС-порака. Тие обожаваат

Read More

Некои се неверни на дело, некои се неверни во мислите. Но кога е полошо неверствто дали кога жената тоа го спроведува или само си живее во сопствените фантазии?! Американскиот портал “Village” спроведе едно истражување во кое биле анкетирани 2000 жени од 18 до 49 години, со

Read More

Доколку сте се запрашале зошто секогаш завршувате со слични партнери, на слични излегувања креирање на љубовно CV може да биде добро решение. Ова може да ви помогне да сфатите каде грешите, кои ви се најдобрите аудути и како да постигнете успеx кога се врските во

Read More

Пристигна месецот на позитивни промени, како на секојдневието така и на љубовен план. Јупитер ќе започне нов циклус кој ќе биде најповолен за смелите и оние кое не се плашат да ризикуваат и да пробаат нешто ново. А дали ќе бидете смели во љубовта, прочитајте што

Read More

Многу лесно е да се претпостави дека првата асоција за љубов би била некој настан од големо значење, како на пример фотографии од венчавката или од првото новороденче. А можеби и прослава од златната 50-годишнина од брак, кој знае. Но, не секој ја наоѓа убавината

Read More