Monday, Aug 2, 2021
HomePosts Tagged "липи"

28 поети со стихови посветени на Скопје ќе настапат на  овогодинешното  меѓународна поетска  манифестацијата ,,Празник на липите”која ќе се случи утре во Друштвото на писатели на Македонија. Во првиот дел од програмата, претседателот на ДПМ Веле Смилевски  свечено ќе ги додели следниве книжевни награди: „Книжевен

Read More