Tuesday, Apr 23, 2024
HomePosts Tagged "LG Action CAM LTE"

LG ќе ја проширува Friends програмата на додатоци за LG G5 со нова акциона Action CAM LTE камера која ќе може да снима со 4K HD резолуција, а видеата ќе може директно да ги стримате во живо на YouTube. LG Action CAM LTE располага со 12.3

Read More