Monday, Aug 2, 2021
HomePosts Tagged "летање"

Погледнете на каков уникатен начин овој дечко ја запросува својата девојка. Ако сте љубители на летањето со авион  или можеби како мали сте сакале да бидете пилоти, ова видео сигурно ќе ви се допадне.       [video width="400" height="400" mp4="http://pozitiv.mk/wp-content/uploads/2017/06/19131096_768812299964925_6864319287696293888_n.mp4"][/video]

Read More

Анкета на сајтот за патување airfare watchdog покажала дека стјуардесите на американската нискобуџетна авиокомпанија Spirit Airlines се најдрските во светот со најлош однос кон патниците. На второто место се стјуардесите од Air Canada кои се покажани на видео како шутираат багаж на патници и го фрлаат

Read More

Прималиво звучи самата идеја за користење на едно превозно средство со кое може и да се вози и да се лета. Американците од Terrafugia проектираа концепт кој точно ги обединува својствата на автомобил и летало. Видеото дадено подoлу е само добра комјутерска илустрација на концептот.

Read More