Saturday, Jul 13, 2024
HomePosts Tagged "Leica"

Huawei P9 и Huawei P9 Plus вчера беа официјално претставени во Лондон, од каде известуваше telefoni.mk. Третата најголема мобилна компанија на светот, кинескиот Huawei, ги презентираше своите најмоќни мобилни уреди во 2016 година. Овие два ѕвера им ќе конкурираат на најдобрите смартфони на пазарот моментално

Read More