Tuesday, Apr 23, 2024
HomePosts Tagged "кулунарски перформанс"

Јавна соба продолжува со социјалната програма за кулинарско издигнување, односно запознавање на други култури преку организирани кулинарски презентации. На 28. јуни со почеток од 20:00 часот на репертоар е индонезиска кујна, презентација која за прв пат се случува во Македонија. Ритуалот на конзумирање на храната

Read More