Friday, May 24, 2024
HomePosts Tagged "Крф"

Поради огромната заинтересираност на љубителите на карпестите авантури и морето, туристичката агенција „Ескејп Травел“ со гордост го лансираше новиот уникатен веб- сајт составен од нови и актуелни патувања. Од агенцијата велат дека патниците на новиот сајт ќе може да најдат многу повеќе информации околу нивното сместување

Read More

Македонска туристка на 73 годишна возраст се удавила во морето на грчкиот остров Крв, а по интервенцијата само била констатирана смрт. Телото било пренесено во локалната болница, а сега се води процедура за нејзино враќање во државата. Информацијата за МИА ја потврди Канцеларијата за врски на

Read More