Monday, Oct 2, 2023
HomePosts Tagged "Коце Гаврилов"

СДС полека почнува да ги укинува и бесплатните учебници и образованието го враќа во времето кога тие беа на власт, кога родителите трчаа по книжарници за да купат комплет учебници за нивните деца, изјави денеска пред Министерството за образование и наука Коче Гаврилов од ВМРО-ДПМНЕ. –

Read More