Monday, Jun 24, 2024
HomePosts Tagged "корона"

Кинеските супер богати луѓе заработија рекордни 1,5 билиони долари во 2020 година, повеќе отколку во изминатите пет години заедно, бидејќи е-трговијата и е-игрите за време на блокирањата во пандемијата бележат пик. Дополнителни 257 лица, исто така, се приклучија на клубот на милијардери во втората светска економија

Read More

Сите економски оператори да работат до 23 часот, капацитетот во јавниот превоз да се ограничи на 50 отсто, да се забранат јавни настани и да се даде препорака до целата државна и јавна администрација, до општините и судовите, да ја организираат работата во смени или

Read More