Friday, May 24, 2024
HomePosts Tagged "корона криза"

Кинеските супер богати луѓе заработија рекордни 1,5 билиони долари во 2020 година, повеќе отколку во изминатите пет години заедно, бидејќи е-трговијата и е-игрите за време на блокирањата во пандемијата бележат пик. Дополнителни 257 лица, исто така, се приклучија на клубот на милијардери во втората светска економија

Read More

Границата меѓу деловното и приватното е избришана, нема многу физичка активност и социјален контакт, а работниците често се достапни 24 часа на ден. Дали чувствувате проблеми со стомакот, забрзано чукање на срцето, стегање во градите или грлото, напнатост, зголемено потење, сува уста, пецкање по телото, главоболки,

Read More