Sunday, Sep 26, 2021
HomePosts Tagged "клучни"

Основачот на Facebook, Марк Цукерберг стана еден од најмладите и најбогатите милијардери во светот. Тој открива кои се трите клучни карактеристики по кои ќе препознаете дали еден претприемач или бизнисмен има шанси за успех. Првиот чекор е да имате визија, мора да знаете однапред каде сте

Read More