Sunday, Aug 1, 2021
HomePosts Tagged "карактеристики"

Успехот на врската е базиран врз многу позначајни работи од изгледот на нашиот партнер. Еве неколку работи кои дефинитивно треба да ги барате кај партнерот. Фокусирајте се на добрината, верноста и разбирањето Овие карактеристики кај личноста ќе ви бидат многу поважни кога ќе бидете во врска. Површните

Read More

Британците се изјаснија на анкета за карактеристиките кои најмалку им се допаѓаат кај себе. Речиси половина од испитаниците изјавиле дека не им се допаѓа стереотипната слика дека Британците се „пијаници“. По алкохолот, следи постојаното жалење, како и мрзата и лошите навики. Карактеристика која Британите најмногу

Read More

Основачот на Facebook, Марк Цукерберг стана еден од најмладите и најбогатите милијардери во светот. Тој открива кои се трите клучни карактеристики по кои ќе препознаете дали еден претприемач или бизнисмен има шанси за успех. Првиот чекор е да имате визија, мора да знаете однапред каде сте

Read More

Волците се веројатно најпогрешно разбраните диви животни. Тие најчесто се поистоветуваат со ладнокрвност, крволочност и агресивност, но ако подобро ги запознаете ќе сфатите дека овие комплексни животни имаат некои прекрасни особини кои мора да се почитуваат. [video width="640" height="640" mp4="http://pozitiv.mk/wp-content/uploads/2016/05/lamberis-george-instagram_BBNe0P2gScpalGpSWPEs-Okw0vod9IDooUjKx40.mp4" autoplay="true"][/video] Волците се многу попријателски расположени кон

Read More

Бојата на долна облека, открива многу за карактерот на жената. Па која боја вас ви е омилена? Црна долна облека: Жена која е практична Жена која е амбициозна, силна и смела Жена која има тенденција да биде главна во врската Жена која умее да ги сокрие емоциите Црвена долна облека: Жена која

Read More

Општо познато е дека скоро секој човек кој сака да се храни здраво конзумира  јајца. Во продолжение поубаво ќе се запознаете со нивната вредност како и со некои карактеристики. Физички карактеристики Јајце е органска форма во која најпрво  почнува да се разбвива ембрионот од одредено животно. Јајцето најчесто

Read More