Sunday, Jun 4, 2023
HomePosts Tagged "Караџовски"

Април догодина е месецот клучен за успешноста на акцијата „Ден на дрвото“, со која се планрираше засадување на три милиони дрвја на над 930 хектари земја. Во текот на месецот инспектори ќе излезат на терен за да утврдат колку од садниците биле успешни, а колку

Read More