Tuesday, Sep 28, 2021
HomePosts Tagged "КАМ"

КАМ маркет ќе го освојува регионалниот пазар. Годинава и следните години КАМ ќе отвори неколку маркети во Бугарија, прво во Софија, а потоа и во Пловдив. Бугарските медиуми пишуваат на големо за плановите на компанијата, а според бугарскиот портал Регал, компанијата планира освојување и на

Read More